Over mij

Over mij

image_1

Als de zoon van een populaire DJ in De 70's en 80's , heb ik mijn passie al vroeg ontdekt.

Ik ben geboren op 11 september 1975 in Amersfoort. Al op jonge leeftijd ben ik met muziek bezig. Op ieder schoolfeest was ik de DJ! Inmiddels draai ik al vanaf 2001 professioneel op allerlei feesten en partijen met mijn eigen drive-in show. Voor grote bedrijfsfeesten,kleine verjaardagsfeesten bij mensen thuis of een bruiloft. Dan ontstaat de band met het publiek. Als DJ moet je aanvoelen waar de mensen op los gaan en daar de muziek op aanpassen. Je moet het horen, je moet het voelen.

Ben je van plan muziek in te huren voor jouw eigen party? In stijl maak ik van jouw feest een knalfeest! Geen one man show, maar een beleving waar ik het publiek in meetrek.

DJ Eddy Trentino

Lees meer

 

wat je mag verwachten

Ik draai iedere muziekstijl en pas me moeiteloos aan aan de wensen van mijn opdrachtgever.

Ik draai in heel Nederland en ook in het buitenland indien gewenst. Geen afstand is me te ver!

Ik werk alleen met professionele apparatuur wat kwaliteit van het geluid garandeert.

Ik ben flexibel, zowel als persoon en in mijn muziekstijl.

Familiebedrijf

image_2Alphasound is een familiebedrijf. Vaak gaat mijn vader mee als licht en geluidstechnicus. Samen zorgen wij ervoor dat alles gaat zoals is afgesproken. De muziekstijl en de invulling van de avond!

Wij werken met professionele geluidsapparatuur van de merken Electro-Voice, Dynacord, Allen&Heath, Presonus en Pioneer. Kiest u voor ons
dan word het zeker een geslaagd feest!!

Passie

Muziek is mijn grote passie

Van mijn hobby heb ik mijn werk kunnen maken en na al die jaren vind ik het nog altijd fantastisch. Begonnen als DJ die voornamelijk house draaide, heb ik mij uiteindelijk gericht op het allround segment. De diversiteit van muziek spreekt mij aan. Muziek doet iets met mensen. Het raakt mij steeds weer als ik mensen zie genieten op de muziek die ik draai. De kroon op m'n werk!