Testimonials

Dj Eddy heeft samen met zijn vader op onze bruiloft gedraaid. Hij heeft er een super avond van gemaakt!!! Niet anders dan complimenten gehad van alle gasten. Bedankt voor de super avond!

Stefan & Amber, Bruidspaar

Voor mijn feest, ter ere van mijn 30ste verjaardag, was ik op zoek naar een DJ die precies snapte wat ik wilde. En ik had hem gevonden!

Van de aankleding op locatie tot aan de laatste beat die we hoorde alles was perfect! Het duurde wat langer dan gepland, maar ook dit was geen probleem. Bedankt Eddy voor het mede mogelijk maken voor mijn droom feest.

Dus voor iedereen die een geslaagd feestje wilt geven dan kan ik jullie alleen maar het advies geven:
BOEK ALPHA SOUND!

Michelle,

Het hoofdkantoor van Prénatal gaf een feest voor alle medewerkers. Op aanraden van 1 van de medewerksters zijn we bij Alpha Sound terecht gekomen en wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben! Het was 1 groot feest van begin tot eind! Alle voetjes gingen van de vloer en Eddy en zijn team hebben goed aangevoeld welke muziek er nodig was om de sfeer te behouden. Van 70's tot nu tot aan Happy Hardcore! Eddy; bedankt voor het mede mogelijk maken van het geweldige Prénatal feest!

Medewerker Prenatal, http://www.prenatal.nl